Marbus Tandprothetisch Centrum biedt u een GRATIS inschrijving aan in het NROI register.

Het NROI is uw persoonlijke kluisje waarin alle belangrijke gegevens over uw implantaten zijn opgeslagen. U heeft zelf de code-sleutel om uw kluisje te openen.

kijk ook op www.nroi.nl

Wat is uw belang om u in te schrijven?

Patiënten die een implantaat of klikgebit krijgen hebben vaak te maken met verschillende behandelaars. Het is van essentieel belang dat alle behandelaars over de juiste implantaat informatie beschikken. Hoogste tijd voor een professionele opslag van uw implantaat gegevens bij het NROI (Nationaal Register voor Orale Implantologie).

Bij een calamiteit, pijn of ontsteking ( bijv. op uw reisadres ) kan het delen van belangrijke informatie met uw behandelaar ter plaatse het verschil maken tussen n voorspoedige behandeling en/of behoud of verlies van uw implantaten.

Vele situaties zijn denkbaar waarbij een andere dan uw vaste behandelaar u moet behandelen. U kunt hierbij denken aan een verhuizing, calamiteiten, of verandering van behandelaar. Maar het is ook mogelijk dat u later in een verzorgingshuis komt. Het is erg belangrijk om de juiste implantaatgegevens over te dragen aan uw nieuwe behandelaar. Hij/zij weet dan precies welke implantaten u heeft en kan u snel en goed helpen indien nodig. Uw NROI implantaatpaspoort zorgt ervoor dat de juiste informatie vlekkeloos wordt overgedragen.

Er zijn teveel verschillende implantaatmerken op de markt. Om ongewenste schade te voorkomen is het echt aan te raden om uw digitale implantaatpaspoort bij het NROI aan te vragen.