Samenwerkende specialisten

Specialisten die met ons samenwerken

Om een goed passende prothese voor u te maken zijn wij natuurlijk mede afhankelijk van uitstekende specialisten die met ons samenwerken en u voortreffelijk helpen. Het gaat dan niet alleen over de implantoloog, tandarts of kaakchirurg in het ziekenhuis, ook de materialen spelen hierin een belangrijke factor.

Implantologie en paropraktijk Utrecht.

De paropraktijk en implantologie Utrecht bestaat al ruim 25 jaar en sinds 2007 wordt hier ook geïmplanteerd. Niks wordt aan het toeval overgelaten en de specialisten werken samen met ons met duidelijke vaste protocollen.

De paropraktijk en implantologie Utrecht heeft onder patiënten een enquête gehouden; 197 respondenten per 1 januari 2014. Op de vraag heeft u pijn gehad tijdens de behandeling gaf 91% aan dat dit niet het geval was. Eveneens op de vraag of er sprake was van napijn gaf 71% aan dat dit niet het geval was.  In totaal gaf 99% aan dat ze deze behandeling aan een ander zouden adviseren.

Welk cijfer geeft u uw bovenprothese? 8.3
Welk cijfer geeft u uw onderprothese? 8.5
Welk cijfer geeft u de implantoloog voor zijn werk? 9.3
Welk cijfer geeft u de tandprotheticus voor zijn werk? 8.8

Ook veel specifieke oplossingen in de techniek worden zorgvuldig gekozen en constant kijken we wat er in deze markt verandert qua techniek, kwaliteit en prijs. Als het prijsgunstiger met dezelfde kwaliteit kan waarom niet, helaas merkt u er weinig van omdat het grootste deel uit de basisverzekering komt. De mondzorg specialisten die met ons samenwerken doen er alles aan om de kwaliteit van zorg en materialen op een hoog niveau te houden. De druk van de zorgverzekeraars neemt aan alle kanten toe maar wij blijven voor uw beste zorg zorgen.

Academisch ziekenhuis Utrecht
Utrechts Medisch Centrum
Diakonessenhuis Utrecht

T. Kloosterman