Klikgebit & Prothese in Utrecht en omstreken

Heeft u een nieuwe prothese  nodig? Of ziet u meer in een klikgebit dan kunstgebit? Marbus Tandprothetisch Centrum staat graag voor u klaar. Voor uw nieuwe prothese  kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse mogelijkheden, persoonlijke uitvoering en wensen. Wij hebben dankzij onze brede kennis in kunst-, klikgebit en prothese voor u de juiste oplossing, waar u zich prettig en eigen voelt.

Tandprothetisch Centrum Marbus aan de Amazonedreef 35 biedt de inwoners van Utrecht en ver daarbuiten niet zomaar al vele jaren de mogelijkheid om in samenspraak een prothese voor u aan te meten. Kwaliteit, patiëntvriendelijkheid, service en snel, dit zijn onze kenmerken.

Een klikgebit of prothese van Marbus Tandprothetisch Centrum biedt u vele voordelen ten opzichte van onze concurrenten:

  • Wij verwerken en leveren uitsluitend kwaliteitsproducten;
  • Zeer patiënt vriendelijk, onder andere meer tijd voor onze patiënten;
  • Goed bereikbaar en zelfs gratis te parkeren;
  • Rolstoelvriendelijk;
  • Werkzaam voor heel regio Utrecht;
  • Ook voor onderhoud van prothese.

Heeft u problemen met uw prothese? En is het al een aantal malen opgevuld of blijft u desondanks drukplaatsen houden? Bel dan gerust om een afspraak te maken op 030 – 26 14 888. Ons advies is gratis en persoonlijk.

Ook voor o.a. implantaten & klikgebit

Na de overname in januari 2007 door Berend en Laura Jansen kunnen wij u op hoog niveau adviseren over implantaten en een klikgebit.. Dit doen wij naast onze kennis en kunde m.b.t. de prothese voor u in Utrecht.

Wij werken nauw samen met specialisten zoals de implantoloog, kaakchirurg, tandarts, tandtechnicus, tandprotheticus en mondhygiënisten.

Voor de tandtechniek verzorgen wij overigens al ruim 35 jaar kroon en brugwerk, het individueel bakken van porselein, de volledige keramische kroon, complexe combinatiewerkstukken, vele implantaatconstructies, esthetische kennis en moderne cad/cam technieken, allemaal Made in Holland !