Vele duizenden patiënten uit onze praktijk zijn verzekerd bij Zilveren/Kruis Agis en uit ervaring kunnen we stellen dat ook zij persoonlijk uw situatie beoordelen en een prima service verlenen.


UwNota.nl, vroeger DFA Services en nu bekent als infomedics staat al sinds 1995 bekend als dé debiteurenbeheerder in de mondzorg. Voor grote én kleine praktijken. Onze klanten waarderen de soepele en probleemloze wijze van facturering (clearing én factoring) en de heldere en overzichtelijke terugkoppeling.

Zorgnota ontvangen?

Heeft u een factuur van DFA/infomedics ontvangen voor een behandeling die u heeft ondergaan bij uw zorgverlener en bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee DFA/infomedics een overeenkomst heeft, dan ontvangt u alleen een factuur van de eigen bijdrage. Klik op de blauwe naam van uw verzekering om op hun website te komen dit is tevens een overzicht van zorgverzekeraars waarmee DFA Services een overeenkomst heeft.

Bij vragen belt u met 088 – 6 555 999

Heeft u toch een volledige factuur ontvangen, terwijl u wel verzekerd bent bij één van de in het overzicht genoemde zorgverzekeraars, dan kunt u deze factuur voor vergoeding indienen bij deze zorgverzekeraar. U dient deze factuur dan wel aan ons uwnota (DFA) te betalen. Het is van belang dat u bij een volgend bezoek aan uw zorgverlener de juiste verzekeringsgegevens (naam en inschrijf-/polisnummer) doorgeeft. U ontvangt dan in de toekomst alleen nog een factuur van uwnota DFA Services in geval van een eigen bijdrage.

Bent u niet verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee wij een overeenkomst hebben, dan ontvangt u van ons een volledige factuur. Deze dient u aan ons te betalen en kunt u vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen voor vergoeding.


Veel ervaringskennis in het omgaan met de implantaattechniek heeft Berend Jansen Moderne Tandtechniek. Al ruim 20 jaar werkt hij met vele merken die allemaal net hun eigen speciefieke toepassing en valkuilen hebben bij het werken en verwerken ermee.

Berend Jansen Moderne Tandtechniek

Zijn bedrijf is ook op de Amazonedreef 35 gevestigd en zo zijn we in staat snel in te spelen over uw unieke situatie.