Nieuw kunstgebit nodig?

Een nieuw kunstgebit maken ook voor u? Ons Tand Prothetisch Centrum in Utrecht staat graag voor u klaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een nieuw kunstgebit of dat wij voor u een klikgebit dienen te maken. Onze medewerkers leggen u graag het verschil uit tussen het klikgebit en een kunstgebit. Voor uw nieuw kunstgebit in Utrecht kunnen wij u immers optimaal adviseren wat betreft de diverse mogelijkheden, persoonlijke uitvoering en wensen. Dankzij onze brede kennis in de mogelijkheden van een kunstgebit in Utrecht kunnen wij u helpen aan de juiste oplossing, waarbij u zich prettig voelt.

Een kunstgebit uit Utrecht van Marbus Tandprothetisch Centrum biedt u vele voordelen, waaronder:

  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten;
  • Zeer patiënt vriendelijk, onder andere meer tijd voor onze patiënten;
  • Goed bereikbaar en zelfs gratis te parkeren;
  • Rolstoelvriendelijk;
  • Werkzaam voor heel regio Utrecht;
  • Ook voor onderhoud van kunstgebit.

Heeft u problemen met uw kunstgebit? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel dan gerust naar 030 – 26 14 888, bij voorkeur in de ochtend uren. U belt ook naar dit nummer als u een afspraak wilt maken. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Ons advies voor uw gebit en de verzorging ervan is gratis en persoonlijk.

U vindt Marbus Tandprothetisch Centrum aan de Amazonedreef 35 in Utrecht. Bereikbaar met bus lijn 1 (vroeger lijn 6)

Kunstgebit  aanmeten in samenspraak met u

Marbus Tandprothetisch Centrum biedt de inwoners van Utrecht en ver daarbuiten niet zomaar al vele jaren (38) de mogelijkheid om in samenspraak een kunstgebit in Utrecht voor u aan te meten. Kwaliteit, patiëntvriendelijkheid, service en snelheid zijn onze kenmerken.

Onze medewerkers werken nauw samen met specialisten zoals implantoloog, kaakchirurg, tandarts, tandtechnicus, tandprotheticus en mondhygiënisten. Voorts hebben wij veel patiënten die verzekerd zijn bij onder andere Agis Zorgverzekeraar.

Naast een kunstgebit is ook het klikgebit mogelijk

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een kunstgebit, maar ook voor een klikgebit of andere protheses. Wij verzorgen ook ruim 34 jaar al kroon- en brugwerk, het individueel bakken van porselein, de volledige keramische kroon, complexe combinatiewerkstukken, vele implantaatconstructies, esthetische kennis en moderne cad/cam technieken.

Alles is Made in Holland.

Meer weten? Informeer direct! Onze medewerkers staan u graag te woord.